Handle billigere

SHOPPING

Her finner du en oversikt over nettsider som kan hjelpe deg med å spare penger. 

Studentkortet.no

En gratis fordelportal for studenter, har over 130 rabatter på nett og noen lokale rabatter i de største byen. De er svært god på å oprettholde rabatter, og har sjelden rabatter som er utgått.

Studenttorget.no

Studenttorget.no har mange rabatter både på nett og i fysiske butikker. De leverer også studentrelaterte artikler og informasjon om skoler og studiested. Når det gjelder rabattene kan du oppleve at disse ofte er ugyldige.Det virker som de ikke følger opp avtalene sine godt nok. 

Studentpakken.no

Studentpakken.no er mest kjent for utdeling av poser ved skolestart. De er absolutt størst på lokale avtaler og Bergen er den byen de har flest avtaler i. De har ett langt steg for å nå opp til Studentkortet.no på rabatter. Blogg har de også, her kommer de med en del tips om å klare seg på studielån og stipend. 

Jenterabatt.com

Jenterabatt.com er en kommende stjerne med svært mange avtaler. Her er det allerede over 120 rabatter. Her koommer også koder mer i perioder på noen nettavtaler.De leverer gode artikler rettet mot jenter/ kvinner som anbefales å se på. 

Studentrabatt.no

Eies av en av de største studentrabatt aktørenen Mecenat i Sverige, men de har ikke lyktes helt i Norge enda. Etter flere år på markedet har de ikke tatt store deler av markedet. Avtalene øker ikke spesielt raskt heller. Så er en aktør man burde følge med, men ikke prioritere. 

VG Rabattkoder

VG rabattkoder er  blitt svært stor, dette fordi det er Norges mest leste avis. Du finner sjelden eksklusive rabattkoder her, men kan komme over kupp som ingen andre har. Rabattkode delen drives av selskapet Kickback som har en Cashback løsning. 

KickBack

KickBack er en nettportal med løsninger som gir deg en cashback når du har handlet på en av deres avtaler. Det vil si at du får en liten sum tilbake på konto ved handel om du går via KickBack sin nettportal.  Erfaringsmessig sparer du mer ved bruk av rabattkoder enn ved penger tilbake. 

Gjerrigknark.no

Gjerrigknark.no gir gode tip til hva du kan handle, få av vareprøver, konkurranser du kan delta på og rabatter du kan få. Siden er drevet over tid og gi mange gode tips til sparing og shopping. Dette er ikke siden du besøker for å spare penger på handelen du skal gjøre  akkurat nå, men kan gi svært mange gode tips til å spare penger. 

Kupongsider

Nettet florerer av andre sider du kan få kuponger og rabatter fra, noen av disse aktørene er Cuponation,Kupongkode, BankNorwegian, SAS Eurobonus og andre fordelsprogrammer til store aktører innenfor bank og kreditt sektoren. Felles med dem alle er at de vil tjene penger på bruk av kortet. Skulle vi anbefalt noe for deg, der du har mest å spare, ville vi brukt Studentkortet.no, Jenterabatt.com og VG rabattkoder som de første plassene å finne koder å bruke. 

Legg igjen en kommentar