Billig og enkel studentrett – potetstappe med ulikt innhold!

Potetstappe med pølser?

Er det stappe med pølser? Stappe med gulrøtter? Vi vet ikke, det kan være stappe surprise! En stappe suprise gyllen mulighet til å få brukt opp alle ingrediensene som går ut på dato. Det som er spesielt med denne retten er at den har potensialet til å være annerledes hver gang du lager den! Lukk øynene og lat som du ikke vet hva som er oppi – det smaker som regel mest potetstappe likevel.

Det du trenger:

  • Poteter/potetstappe/-mix
  • Diverse ingredienser

Det du gjør:

  1. Stek/varm opp leftovers som ikke kan serveres rå.
  2. Kok opp vann og tilsett potetstappemix, eller lag egen potetstappe ved å mose poteter.
  3. Tilsett erter, mais etc. som du har liggende, og varm opp til ønsket temperatur.
  4. Smak til med krydder.

Denne retten er både økonomisk og enkel. Nesten hva som helst av leftovers – enten det er pølser, kyllingfilét eller koteletter – kan skjæres opp og tilsettes potetstappen. Kun kreativiteten setter grenser for hvordan denne retten kan bli.

Legg igjen en kommentar