Student abonnement for kun 299,- per måned med 15 GB data

Prøv studentabonnement fra Chilimobil.

Chilimobil AS er et norsk-eid mobilselskap med hovedkontor i Bergen, grunnlagt i 2011. Chilimobil har som mål å utfordre de andre statseide teleselskapene Telia Norge og Telenor på pris. Mobilselskapet lanserte sine tjenester i det norske mobilmarkedet 17. april 2012.

Chilimobil tilbyr 4G Tale til alle sine kunder! 4G Tale er også kjent som VoLTE, og gir deg raskere oppkoblingstid, bedre lydkvalitet og bedre dekning for tale både inne og ute. I tillegg kan du med god fart surfe på mobilen din mens du snakker! Så lenge du har en mobil som støtter 4G Tale, kan du ta dette i bruk.

Studentabonnementet har

  • Ingen bindingstid
  • Data rollover
  • 4G Tale

Bestill her 

Les mer om tilbudet på Studentkortet.no sine sider her 

Legg igjen en kommentar